Ginecologie

Atat la nivel european, cat si in Romania, Femibion reprezinta unul dintre brandurile de top din segmentul de piata reprezentat de complexele vitaminice prenatale. Femibion este special conceput sa acopere necesarul optim de micronutrienti esentiali pentru femeile care isi planifica o sarcina, sunt gravide sau alapteaza. Lansat in 2011, brandul Femibion, cu cele doua forme de prezentare Femibion Sarcina Sanatoasa 1 si Femibion Sarcina Sanatoasa 2, a reusit sa atinga rapid locul 2 in piata datorita beneficiilor semnificative, demonstrate.

Fideli principiului „Sanatatea nu poate sa astepte”, incepand cu luna ianuarie 2015, Dr. Reddy's Romania si-a extins portofoliul de produse prin preluarea brandului Femibion, in urma incheierii unui parteneriat strategic cu Merck Consumer Healthcare (Germania). In urma parteneriatului, compania Dr. Reddy's devine responsabila de promovarea brandului Femibion in Romania.

Vom fi alaturi de medicii specialisti care monitorizeaza atent pacientele gravide, furnizand cele mai noi informatii din domeniul medical, relevante pentru practica curenta, astfel incat viitoarele mame si viitorii bebelusi sa beneficieze de ingrijirea optima si esentiala.

SUPLIMENTE ALIMENTARE

Denumire Concentrație Forma farmaceutică Substanța activă Prospect
Femibion Sarcină Sănătoasă 1   Comprimate filmate Acid folic, Metafolin, vitamine esențiale, iod pdf
Femibion Sarcină Sănătoasă 2   Comprimate filmate și capsule Acid folic, Metafolin, 10 vitamine esențiale, iod și DHA pdf

Le recomandam pacientilor sa apeleze la consultatii medicale de specialitate pentru orice forma de diagnostic sau de tratament.

3.0.3