Coduri de etica

Pentru a ne ghida in eforturile noastre, Dr. Reddy’s a adoptat un Cod de Etica in Afaceri (CEA), care se aplica tuturor administratorilor sai, cadrelor de conducere si angajatilor, indiferent de functia, sucursala sau locatia lor. CEA stabileste principiile care trebuie sa ghideze conduita noastra si explica cum le putem aplica practic la locurile noastre de munca si in relatiile cu ceilalti – clientii nostri, colegii, asociatii, autoritatile si mijloacele media.

In acelasi timp, Compania se ghideaza dupa regulile si legislatia in vigoare pe diferite piete, cu scopul de a fi perfect compliant cu cerintele pentru domeniul farma. In acest sens Dr. Reddy’s Romania este semnatara unui cod de marketing, care guverneaza toate activitatile de promovare, in concordanta cu principiile unanim acceptate de Corporatie peste tot in lume si a codului de etica APMGR (Asociatia Producatorilor de Medicamente Generice din Romania), al carei membru este din 2013.

In conformitate cu dispozitiile Ordinul MS nr. 194/2015, distribuitorii si producatorii de medicamente trebuie sa declare la ANMDM toate activitatile de sponsorizare, precum si orice alte cheltuieli suportate in anul anterior raportarii, pentru profesionistii din domeniul sanatatii, organizatii profesionale, organizatii de pacienti si orice alt tip de organizatii care desfasoară activitati referitoare la sanatatea umana, asistenta medicala sau farmaceutica.

In vederea respectarii dispozitiilor legale in vigoare, Dr Reddy’s a declarat la ANMDM toate aceste informatii, pe care le puteti regasi prin accesarea urmatorului link: http://www.anm.ro/medicamente-de-uz-uman/publicitate/sponsorizari-medicamente-de-uz-uman/

3.0.3