Promisiunile noastre

Brandul nostru

Misiunea Dr. Reddy's Laboratories este de a dezvolta medicamente accesibile si inovatoare, ce ii ajuta pe oameni sa traiasca o viata sanatoasa.

Noul nostru brand “Sanatatea nu poate sa astepte - Good Health Can’t Wait”  vorbeste despre convingerile noastre ca sanatatea a milioane de oameni este o cerinta urgenta pentru noi, care implica empatie si dinamism in gasirea celor mai bune solutii pentru cele mai dure diagnostice. 

Medicamente accesibile

Dr. Reddy’s Laboratories promoveaza remedii pentru sanatate pe care oamenii sa si le permita, peste tot unde activeaza in lume. Scopul companiei este sa introduca rapid pe piata medicamente generice si ingrediente active care se adreseaza nevoilor nesatisfactute ale pacientilor.

Efortul nostru este indreptat de asemenea spre a face disponibile catre consumator cat mai multe medicamente generice la preturi accesibile, prin intermediul reprezentantelor si subsidiarelor Dr. Reddy's si al companiilor partenere.

De asemenea, ingredientele active produse de Dr. Reddy's la standardele de calitate internationala ajung la alte companii producatoare de medicamente generice care pot astfel sa produca medicamente accesibile.

Medicamente inovatoare

In ciuda progreselor remarcabile ale medicinei, exista in continuare afectiuni pentru care nu s-au gasit solutii convenabile.

Capacitatea de inovare a companiei se concentreaza pe terapia durerii, a tulburarilor gastro-intestinale si de metabolism, a infectiilor bacteriene, a afectiunilor oncologice, acolo unde cunostintele medicale si tehnologice ne ajuta in drumul nostru pentru obtinerea unor noi entitati chimice sau unor forme noi de conditionare pentru medicamente existente.

Promisiunile noastre

Scopul nostru

Oferim medicamente accesibile si inovatoare pentru ca sanatatea nu poate sa astepte

Scopul nostru
Promisiunile noastre

Promisiunile noastre

In atingerea acestui scop ne ghidam dupa valorile care ne-au asigurat succesul actual si facem cinci promisiuni partenerilor nostri:

 

    • sa facem accesibile medicamente costisitoare;
    • sa solutionam nevoile nesatisfacute ale pacientilor ;
    • sa ajutam pacientii sa-si gestioneze mai bine boala;
    • sa ne sprijinim partenerii sa asigure disponibilitatea medicamentelor noastre acolo unde este nevoie;
    • sa lucram impreuna cu partenerii nostri si sa ii ajutam sa reuseasca.
X
3.0.3