Lucreaza cu noi

banner1

Oamenii nostri sunt punctul forte si motivul succesului companiei. De aceea, la Dr. Reddy's cultura organizatiei este esentiala. Ea inseamna pentru noi libertatea de a invata, de a inova si experimenta, de a creste odata cu compania. Un obiectiv important al organizatiei este sa dezvoltam o echipa de specialisti orientati catre piata farmaceutica si pacienti, dar si catre dezvoltarea personala. 

Evolutia companiei ne-a determinat sa incurajam comunicarea directa si libera intre departamente si colaboarea intre oameni bazata pe respect. In felul acesta, am mentinut atmosfera de lucru netensionata si randamentul ridicat la lucru.

Noi credem cu tarie ca oamenii de la Dr. Reddy's lucreaza cu entuziasm, iar eforturile si activitatea lor sunt recunoscute, apreciate si recompensate. Este felul in care am dezvoltat o companie, pornind de la zero, felul in care am consolidat o echipa si modul in care dorim sa progresam in anii urmatori.

Ne concentram constant atentia catre dezvoltarea continua a echipei de promovare.

Daca iti doresti sa faci parte din echipa Dr. Reddy’s te invitam sa ne trimiti cv-ul tau pe adresa de email hr@drreddys.ro.

Pentru fiecare noua pozitie disponibila in companie, verificam cu atentie baza de date construita pe baza aplicatiilor dumneavoastra.

3.0.3