Despre Dr. Reddy's

Dr. Reddy's Laboratories Ltd. este o companie farmaceutica globala infiintata in 1984 la Hyderabad (India), de catre Dr. Anji Reddy, om de stiinta si antreprenor vizionar, cu scopul de a oferi medicamente accesibile si de calitate unui mare numar de oameni, trecand de barierele geografice sau socio-economice.

Dr. Reddy's Laboratories Ltd. este producatoare de ingrediente active, medicamente generice si biosimilare, precum si noi entitati chimice pentru tratamentul durerii, al infectiilor bacteriale, al bolilor metabolice, cancerului, diabetului.

Compania opereaza in lume la standarde internationale, avand mai multe centre de productie si de cercetare in India, Statele Unite, Mexic, Germania si Marea Britanie.

Dr. Reddy's Laboratories Ltd. este de asemenea activa in sprijinirea comunitatilor defavorizate prin programele de responsabilitate sociala.

In Romania, Dr. Reddy's Laboratories Ltd. si-a inceput activitatea acum 20 ani. Pe parcursul evolutiei sale, subsidiara din Romania a crescut intr-un ritm de peste 20% anual, unul din cele mai rapide in cadrul filialelor internationale.

Astazi, echipa din Romania a Dr. Reddy’s, ajunsa la aproape 100 de angajati, deruleaza un business construit pe un portofoliu de peste 30 de medicamente generice cu si fara prescriptie, incluzand si suplimente nutritive, respectand normele de etica profesionala interne si impuse de industria farmaceutica.

3.0.3