Arca lui Noe

impreuna cu National Geographic, pentru sustinerea speciilor in pericol in fauna romaneasca

banner1

In spiritul traditiei Dr. Reddy’s, initiativa de responsabilitate sociala in domeniul conservarii mediului, care se desfasoara in parteneriat cu prestigioasa revista National Geographic, a fost lansata in anul 2012.

Aceasta actiune are rolul de a sensibiliza societatea asupra faptului ca Romania, spre deosebire de majoritatea tarilor europene, mai are inca o fauna spectaculoasa, dar care este supusa presiunilor de tot felul si are nevoiea urgenta de actiuni de protectie.

Proiectul include organizarea unei expozitii itinerante de fotografii si editarea unui album reprezentativ pentru ideea ca Romania poate fi considerata inca o arca a vietii salbatice. In cadrul acestei initiative, am fost onorati de prezenta d-lui Cristian Lascu, redactorul sef al National Geographic-Romania, care a facut o prezentare a proiectului si cu care participantii au interactionat in mod entuziast. D-l Lascu a apreciat in mod deosebit implicarea echipei noastre in aceasta actiune si a exprimat dorinta ca parteneriatul Dr. Reddy’s-National Geographic sa devina unul permanent.

3.0.3