Dr. Reddy’s MasterClass

banner1

We grow together!

Initiativa Dr. Reddy’s Masterclass reprezinta o noua abordare in sustinerea activitatii stiintifice si educaționale a medicilor rezidenti si a tinerilor specialisti urologi si gastroenterologi – prin intermediul evenimentelor medicale dedicate si al platformei www.drrmasterclass.ro.

Dr. Reddy’s Masterclass a fost creat la sugestia medicilor, care au semnalat nevoia unei altfel de abordari, mai putin orientate spre promovarea focusata pe brand, cu mai mult accent pe informarea stiintifica si dezvoltarea profesionala a tinerilor specialisti.

Astfel a aparut ideea primului eveniment Urology Masterclass din decembrie 2017, care a beneficiat de prezenta celor mai importante nume din urologia romaneasca, dar si de un invitat special, Prof. Dr. Bob Djavan, de la clinica Rudolfinerhaus din Viena. In acest moment, putem vorbi deja de o traditie, interesul pentru acest eveniment fiind mai mare de la an la an.

banner1

O a doua directie a constituit-o platforma online Masterclass, destinata sa ofere continuu accesul la informatie de ultima noutate. Accesul la platforma este permis exclusiv medicilor, pe baza unui formular de inscriere si a codului de parafa. Desi a inceput initial ca un proiect destinat tinerilor medici urologi, datorita succesului de care s-a bucurat, platforma are acum si o sectiune destinata noutatilor din gastroenterologie.

Ce ofera medicilor specialisti site-ul www.drrmasterclass.ro?

  • Prezentari de la evenimente nationale si internationale
  • Noutati din domeniile gastroenterologiei si urologiei: articole, materiale video, anunturi privind congrese si conferinte

www.drrmasterclass.ro poate fi accesat cu usurinta de pe laptop, tableta sau telefonul mobil.

3.0.3