Incepe scoala si pentru copiii pacienti de oncologie/hematologie!

banner1

O traditie inceputa acum 10 ani,  pe care o continuam in fiecare an inaintea primului sunet al clopotelului prin care compania Dr.Reddy’s  participa la un eveniment organizat impreuna cu Asociatia Bolnavilor de Cancer- „Începe şcoala şi pentru copiii pacienţi de oncologie/hematologie!”, la Brasov. 

                Prin acest proiect  sunt sprijiniti anual 90 de copii din Brasov cu varste intre 4 si 18 ani, care merg la scoala. Copiii sunt nevoiti sa intrerupa cursurile pana la incheierea tratamentului periodic, iar atunci cand  sunt apti pentru reluarea cursurilor, in unele cazuri  din motive financiare  sunt nevoiti sa abandoneze scoala.  

                  Dr.Reddy’s sprijina in fiecare an acest proiect care are drept scop reducerea riscului de abandon scolar, oferind  ghiozdane pline cu rechizite pentru scoala, adaptate clasei in care merg,  dar mai ales cateva momente de bucurie prin personaje  pe care copiii le recunosc si le primesc cu multa bucurie:  impreuna ne jucam, modelam baloane si pictam. Sunt momente placute pe care le petrecem impreuna, dar in acelasi timp si foarte puternice emotional.

                     Dovedim ca suntem o companie careia ii pasa de semeni, care sprijina si se implica activ in initiative sociale, lucruri care ne fac pe toti,  oamenii din Dr.Reddy’s,  mandri ca suntem parte a acestei echipe frumoase.

3.0.3