20 de ani de Dr. Reddy’s in Romania

Biroul de reprezentare in Romania a fost deschis in 1995, ca o initiativa antreprenoriala cu un singur angajat pentru primul an

banner1

Click here for event movie

20 de ani de sanatate

Sub acest inspirat slogan, Dr. Reddy’s a aniversat 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca, folosind acest prilej pentru a-si lansa noua sigla si noul brand in prezenta a peste 400 de invitati, doctori, farmacisti, distribuitori si alti colaboratori si prieteni ai companiei.

Fiind prezent la Bucuresti cu aceasta ocazie, Dl. Abhijit Mukherjee, Chief Operating Officer - Dr. Reddy's Laboratories Ltd, a afirmat: „Sunt mandru sa sarbatoresc 20 de ani pentru Dr. Reddy’s in Romania si sa felicit talentata si dedicata noastra echipa pentru aceasta importanta realizare. Romania este una din cele mai importante piete din sud-estul Europei, cu reale perspective de dezvoltare in viitor.  Sunt convins ca vom reusi sa oferim si in viitor pacientilor din Romania accesul la medicamente inovatoare”.

Biroul de reprezentare in Romania a fost deschis in 1995, ca o initiativa antreprenoriala cu un singur angajat pentru primul an – Cristina Garlasu. Parcursul celor 20 de ani a fost marcat de multe momente importante si realizari, intre acestea atingerea pozitiei de al doilea cel mai bine vandut generic din piata romaneasca pentru produsul Omez.

Astazi, Dr. Reddy’s Romania este o structura de peste 90 de persoane, care acopera toata tara prin activitati de promovare, avand ca obiectiv atingerea unei cifre de afaceri de peste 20 de milioane USD in 2015 – 2016.

Compania si-a cladit o reputatie solida in cateva arii terapuetice, in mod particular gastroenterologie si oncologie.

Recent, echipa Dr. Reddy’s Romania a lansat noi produse pe piata: Femibion, Nedis, Filtrum si Lactofiltrum pe segmentul OTC.

Evenimentul care a marcat aniversarea a 20 de ani a fost deschis de Vijay Palamadai, Country Manager, care a considerat ca „sprijinul si increderea pe care le-am primit pe parcursul acestor 20 de ani, impulsioneaza pe fiecare angajat sa inoveze si sa incerce gasirea astazi a solutiilor pentru problemele de maine. Noi nu privim medicamentele ca pe simple molecule ci ca pe un mijloc de a-i ajuta pe oameni sa se intoarca la o stare de sanatate buna”.

Lansarea noului logo a fost facuta printr-un procedeu inovativ, o mapare electronica pe peretii minunatului Salon de Receptii al Palatului Parlamentului, o cladire cu adevarat unica in lume.

Echipa se uita cu incredere la urmatoarea provocare a parcursului in Romania si, cu empatie si dinamism, pun in fiecare zi in practica principiul calauzitor al companiei, conform caruia „Sanatatea nu poate sa astepte”

GOOD HEALTH CAN’T WAIT !

.
3.0.3